Σταύρος Κόλκας

Αν αντέξει μέχρι τον Γενάρη…

0

Ο ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα, είχε καλά βράδια, είχε άσχημα βράδια. Ουσιαστικά, αυτό που πληρώνει, είναι οι δύο γκέλες της Τούμπας απέναντι σε ΠΑΣ και Βόλο.

Στην Ευρώπη είναι πρώτος στον όμιλο και έχει την τύχη στα χέρια του όμως και πάλι θα πρέπει να πάει σε ειδική διαχείριση μετά τους τελευταίους τραυματισμούς.

Αν θέλουμε να δούμε μία γενική εικόνα, ο ΠΑΟΚ πλήρης είναι μία εξαιρετική ομάδα, ο ΠΑΟΚ όμως με τις απώλειες που καλείται να αντιμετωπίσει, χάνει σε ισορροπία με σχετική ευκολία.

Τα πάντα ξεκινάνε από τη μη απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και βέβαια, από την αδυναμία του Μιτρίτσα να γίνει κομμάτι του γκρουπ.

Διαβάστε τη συνέχεια

Σταύρος Κόλκας
Στα 43 του χρόνια, ο Σταύρος Κόλκας είναι πλέον ένας δημοσιογράφος που τα κάνει όλα. Έφτιαξε τη ναυαρχίδα της ενημέρωσης για την αγαπημένη του ομάδα τον ΠΑΟΚ, το PAOK24, είναι συνεκδότης της εφημερίδας Forza, διευθυντής ανάπτυξης του Libero Media Group, διευθυντής βορείου Ελλάδος στο SDNA.gr και το επόμενό του εγχείρημα είναι το Repress.gr. Έχει περάσει από όλα σχεδόν τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας, με παρουσία στον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ, τον Όμιλο Λαμπράκη, την DPG, την SportDay και όλο σχεδόν τον τοπικό Τύπο της Θεσσαλονίκης. Τον λες και έμπειρο. Όσοι δεν τον γνωρίζουν τον θεωρούν ιδιόρρυθμο και κάφρο, κάτι που δεν ισχύει για αυτούς που τον γνωρίζουν. Αυτοί τον θεωρούν ψυχοπαθή, με την καλή έννοια πάντα. Με ότι καταπιάνεται το πάει καλά, άρα μαζί με την ομάδα που στήθηκε το ίδιο θα συμβεί και εδώ στο Repress.gr

    Σχόλια

    Leave a reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Παρόμοια

    Περισσότερα Σταύρος Κόλκας