Αντώνης Τσακαλέας

Οι απαντήσεις στα τέσσερα καυτά ερωτήματα που βασάνισαν τον ΠΑΟΚ

0

Επιτέλους, τέλος! Πάει, αυτή ήταν και η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού του 2021. Να ησυχάσουμε λίγο (διότι πάντα λίγο ησυχάζουμε) και να έρθουν επιτέλους οι γεμάτες εβδομάδες με αγωνιστική δράση.

Στα μαθητικά μου χρόνια, τότε, παλιά, με δραχμές, μόνο με εφημερίδες – σεντόνια, τη μεταγραφική περίοδο την απολάμβανα. Να πας στο περίπτερο, να γύρεις προς τα αριστερά το κεφάλι σου για να έρθει σε ευθεία με την κρεμασμένη εφημερίδα για να διαβάσεις το όνομα του ποδοσφαιριστή που έπιανε από τη μια άκρη του πρωτοσέλιδου στην άλλη.

Για τους Βόρειους, τα «Σπορ του Βορρά», όσα γράμματα και να είχε το επίθετο του ποδοσφαιριστή, συνοδευόταν υποχρεωτικά με δυο θαυμαστικά.

Όλο αυτό τον πρόλογο τον κάνω για μένα, για να θυμηθώ τότε που τη μεταγραφική περίοδο την απολάμβανα, διότι τώρα, μετράω τις μέρες να τελειώσει, να ηρεμήσω.

Φαντάσου τη μεταγραφική περίοδο ως ένα μπαρ, τους φιλάθλους ως θαμώνες του και… εμένα μπαρμαν, να δουλεύω εκεί που όλοι βγάζουν γούστα, να πρέπει να σερβίρω ό,τι έχει το κατάστημα και… να τα ακούω αν δεν έχει αυτό που θέλει ο πελάτης, ή αν σερβίρω μπόμπες.

Ίσως λίγο αδόκιμο το παράδειγμα αλλά προσπαθώ να το προσαρμόσω όπως το έχω στο μυαλό μου. Τέλος πάντων. Ώρα για… δουλειά.

Ώρα να βάλουμε κάτω όλα όσα έγιναν και δεν έγιναν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ΔΕΝ κάλυψε όλες του τις ανάγκες, πορεύθηκε ΧΩΡΙΣ τεχνικό διευθυντή και ξόδεψε σε μεταγραφές το 4% των χρημάτων που πήρε από τις πωλήσεις που έκανε.

Διαβάστε τη συνέχεια

Αντώνης Τσακαλέας
Μπορεί το ποδόσφαιρο να παίζεται με τα πόδια αλλά για τον εθισμό μου σε αυτό, ευθύνονται δυο χέρια. Το ένα ήταν το χέρι του πατέρα μου, που με πρωτοπήγε στο γήπεδο, και το άλλο ήταν το χέρι του Θεού. Είμαι περήφανος για ένα και μόνο πράγμα. Είμαι αυτό που ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω.

Σχόλια

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρόμοια

Περισσότερα Αντώνης Τσακαλέας