Αντώνης Τσακαλέας

ΠΑΟΚ: Μια φουρνιά χωρίς τατουάζ και σταριλίκι

0

Αν κάνετε μια βόλτα στις αναρτήσεις της σελίδας του site στο facebook, ένα από τα πρώτα σχόλια κάθε φορά που ανεβαίνει ένα κείμενο που αφορά – κατά κύριο λόγο – Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Κώστα Κουλιεράκη, είναι δεδομένο ότι θα βρείτε κάποιον να «μαλώνει» τον αρθρογράφο.

«Ναι, μπράβο, γραψ’ τε κι’ άλλα για το παιδί, αποθεώστε τον ενώ δεν έχει κάνει τίποτα, και μετά αν ψωνιστεί θα λέτε ότι «πήραν τα μυαλά του αέρα» εν΄’ω εσείς γεμίζετε τα μυαλά τους με αέρα, που τους λιβανίζετε νύχτα – μέρα».

Και όχι μόνο ένα σχόλιο. Πολλά, με το ίδιο νόημα. Παρόμοια, αλλά πολύ πιο υποτονικά, έγιναν στο ξεκίνημα της χρονιάς, και ερχόταν κάτω από τα κείμενα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και τον Τιάγκο Ντάντας. Βλέπετε, αυτοί είναι ξένοι, δεν μας πειράζει να αποθεώνονται. Και τώρα, επιστρέφουμε στα ίδια σχόλια αναφορικά με τον Στέφανο Τζίμα.

Διαβάστε τη συνέχεια

Repress Team
Το Repress.gr είναι μία προσπάθεια στα ΜΜΕ να καλυφθεί το κενό που υπάρχει σε θέματα ποδοσφαιρικής ανάλυσης αλλά και νοοτροπίας. Την ομάδα του Repress.gr στελεχώνουν επαγγελματίες προπονητές, αναλυτές και άλλοι ειδικοί του ποδοσφαίρου καθώς επίσης και αθλητικοί δημοσιογράφοι που ασχολούνται αποκλειστικά με θέματα ποδοσφαίρου.

Σχόλια

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρόμοια

Περισσότερα Αντώνης Τσακαλέας