Ιταλία

Επίσημο: Το ιταλικό ποδόσφαιρο υποδέχεται ξανά οπαδούς στις εξέδρες

0

Το ιταλικό ποδόσφαιρο κάνει ένα βήμα προς την κανονικότητα, αφού είναι επίσημη πλέον η απόφαση για επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες.

Οι εκτιμήσεις, λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν, αφού είναι και επίσημο πλέον: Το ιταλικό ποδόσφαιρο υποδέχεται ξανά τον κόσμο στις εξέδρες! Εστω σε μικρό ποσοστό αρχικά.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, η επιστροφή θα ισχύει από την 1η Μαΐου. Από εκείνη την ημέρα, στα ποδοσφαιρικά γήπεδα θα μπορούν να βρίσκονται 1.000 οπαδοί. Αυτό είχε ζητήσει και η Λίγκα άλλωστε, ελπίζοντας ότι ο αριθμός να ανέβει στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Ακόμη κι αν δεν γίνει έτσι όμως, ένα πρώτο βήμα έχει γίνει.

Οι τελευταίες πέντε αγωνιστικές της Serie A, όπως και ο τελικός του Coppa Italia, θα γίνουν με κόσμο στις εξέδρες. Οπως, δηλαδή, είχε αρχίσει η φετινή σεζόν, μέχρι να αποφασίσουν να κλείσουν τα γήπεδα. Τώρα τα ανοίγουν ξανά και από τη στιγμή που θα γίνει το Euro υπάρχει αισιοδοξία για την επόμενη σεζόν. Αισιοδοξία ότι αυτή θα αρχίσει κανονικά με οπαδούς και όχι με 1.000 αλλά περισσότερους. Ακόμη μία σεζόν σε άδεια γήπεδα, άλλωστε, θα γονατίσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά κλαμπ που ούτως ή άλλως υποφέρουν ήδη οικονομικά.

Και επειδή αυτό δεν το θέλει κανείς τους, δεδομένα θα πιέσουν τις Αρχές, ποδοσφαιρικές και μη, για να επιτρέψουν οριστικά την επιστροφή του κόσμου. Με την ελπίδα ότι η πανδημία θα αποτελέσει παρελθόν σιγά-σιγά

Repress Team
Το Repress.gr είναι μία προσπάθεια στα ΜΜΕ να καλυφθεί το κενό που υπάρχει σε θέματα ποδοσφαιρικής ανάλυσης αλλά και νοοτροπίας. Την ομάδα του Repress.gr στελεχώνουν επαγγελματίες προπονητές, αναλυτές και άλλοι ειδικοί του ποδοσφαίρου καθώς επίσης και αθλητικοί δημοσιογράφοι που ασχολούνται αποκλειστικά με θέματα ποδοσφαίρου.

Σχόλια

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρόμοια

Περισσότερα Ιταλία