Ελλάδα

Pregame Analysis: Αστέρας Τρίπολης – Άρης

0

Το απόγευμα της Κυριακής ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο «Θ. Κολοκοτρωνης» τον Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε στα Playoffs γνωρίζοντας ότι η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου θα ήταν πολύ δύσκολη.

Δείχνει να παλεύει κάθε παιχνίδι του και τώρα απειλεί τον Άρη με νέα απώλεια, που θα μπορεί να τον ρίξει από την δεύτερη, ακόμα και την τρίτη θέση.

Αστέρας Τρίπολης: Τελευταία νέα

 

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στα Playoffs. Έχει τρεις ήττες εκτός και δύο ισοπαλίες εντός έδρας.

Απέχει 11 βαθμούς πλέον από την τέταρτη θέση, που δίνει υπό προϋποθέσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο, με πέντε αγώνες να απομένουν.

Στα αγωνιστικά επανέρχονται στην αποστολή οι Καστάνιο, Μουνάφο,Σίτο. Οι μόνοι που αποκλείστηκαν από τον κόουτς Ράσταβατς ήταν ο Λ. Φερνάντεθ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο μακροχρόνια τραυματίας Καπίγια

Ο κοουτς θα αποφασίσει την τελική 20αδα λίγο πριν το παιχνίδι.

 

Άρης:Τελευταία νέα

Θετικά ή αρνητικά, ο Άρης εκπλήσσει συνεχώς στα τρία τελευταία παιχνίδια. Μπήκε δεύτερος στα Playoffs, αλλά χάνοντας από την ΑΕΚ εντός έδρας, η θέση τέθηκε εν αμφιβόλω.

Ισχυροποιήθηκε και πάλι με τη νίκη εκτός επί του Παναθηναϊκού, για να ξαναμπεί σε αμφισβήτηση με την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ!

Στα αγωνιστικά μετά τη διακοπή αναμένονται οι επιστροφές των Μπεναλουάν, Μπρούνο και Κάτσε κανονικά διαθέσιμος στην αποστολή ο Ιωάννου.

Ως άλλος Κόντε δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, αλλά στην εξέδρα από που και θα κοουτσάρει ο κόουτς Μάντζιος αφού συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και έτσι θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. 

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Δομινίκη Πανίδου
‘’Έχει μπάλα δεν μπορώ για καφέ’’ η φράση που έχει γίνει το μότο μου τα τελευταία χρόνια και νευριάζει τους φίλους μου. Καθημερινά θα με δεις να συζητάω για την στρογγυλή θεά ανεξάρτητα αν έχει παιχνίδι ή όχι. Απ’ την στιγμή που δεν κατάφερα να... ταλαιπωρώ την μπάλα σε μόνιμη βάση η δημοσιογραφία ήταν η λύση για να βρεθώ κοντά σε αυτό που αγαπώ, το ποδόσφαιρο.

Σχόλια

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρόμοια

Ελλάδα

Μπάρτσα, Σίτι διέκριναν το ταλέντο του: Ο Έλληνας ομογενής 10άρι παλιάς κοπής με πάσα κι εκτέλεση

Το όνομα του μπορεί να μην λέει απολύτως τίποτα στη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων φιλάθλων, έχει ειπωθεί όμως στην περίφημη Λα Μασία και ...

Περισσότερα Ελλάδα